Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Масло от вечерна роза – при какви здравословни проблеми помага?

Вечерната роза е много добро противовъзпалително и антибактериално средство

 

масло от вечерна роза
За какво помага маслото от вечерна роза?

Кората на растението има мощно стягащо и успокоително действие. Силата на растениетое в съставката гама-линоленова киселина, която е незаменима мастна киселина. Тя помага срещу втвърдяване на артериите, за лечение на сърдечно-съдови заболявания, диабет, екзема, псориазис, проблеми с ноктите и косата, ревматоиден артрит, менопауза, ПМС, фиброзно-кистозна мастопатия, множествена склероза и високо кръвно налягане.

Маслото от вечерна роза има положителен ефект върху понижаване нивата на холестерола и е важна съставка при лечение на цироза на черния дроб. Маслото също така помага при синдром на хронична умора, диабет, проблеми с нервната система, небалансирани нива на хормоните и обмяната на веществата.

Непостоянните хормонални нива на естроген и прогестерон в организма често са причина на ПМС (предменструален синдром), менструални спазми и нарушения като горещи вълни и чувствителност на гърдите.

Вечерната роза може да помогне да се регулират тези хормоналните нива в организма. Ето защо когато дойде това време, жените трябва да използват добавки с масло от вечерна роза, за да може да се ликвидират много от тези проблеми.

Маслото от вечерна роза се използва в много кремове за лице, овлажнители и маски, защото има успокояващи, анти-бактериални и противовъзпалителни свойства, които проникват през слоевете на кожата, за да я направят по-мека, по-гладка и да изчистят акнето.

Тя е известна с лечението на пъпки, тъмни кръгове, старчески петна и бръчки, както и помага и за хидратацията на суха, зачервена и лющеща се кожа.

МАСЛО ОТ ВЕЧЕРНА РОЗА
МАСЛО ОТ ВЕЧЕРНА РОЗА

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *