Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 задължителни правила за дълъг живот

Използване на органични и биопродукти

месо

Според проучване на голям кулинарен сайт близо 60% от готвещите, които ползват техните рецепти, предпочитат да приготвят храната с органични и с биопродукти. Ръстът на тези храни е нараснал близо 40% през последните три години. Всички може да наблюдават как и в нашата мила татковина постоянно изникват магазинчета или сайтове, които предлагат чисти продукти от чисти райони. Повечето българи добре познават проблемите с ГМО, синтетичните хербициди, антибиотиците, растежните хормони, както и с вредните съставки в козметиката.

Бавно готвене и други здравословни кулинарни техники

То прави храната по-вкусна и запазва качествата на продуктите. Вече съдовете за бавно гответе придобиват широка популярност. Има все повече домакинства, в които пърженето и панирането са забравена техника. И все повече хора знаят, че трябва да киснат зеленчуците преди употреба или че задушеното месо е по-добро не само от пърженото, но и от скарата.

С внимание към природата

Този фактор също не е за подценяване. Хората по целия свят се обръщат все повече към производството и консумацията на продукти, при които не се замърсява околната среда. Въобще екологичната тема отдавна не звучи само като политически рефрен от градинката пред „Кристал“. Опазването на природата и екологичният начин на живот са едни от симптомите, че сме заслужили дълго и добро бъдеще. И че ще го получим, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *