Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 ароматни масла, които връщат младостта и здравето

Аромотерапията помага при различни проблеми по един приятен и ароматен начин

аромати

Сладък портокал

Използва се срещу целулит, за детоксикация и за подмладяване. Има лек избелващ ефект. Полезно е при мазна, пореста, възпалена кожа. Идеално е против бръчки. Регулира мастния и въглеродния обмен. Притежава ярко антидепресивно и ободряващо действие. Препоръчва се при простудни заболявания и проблеми с далака.

Шафран

Регенерира и освежава кожата, бори се с кожните възпаления, активно се използва за масажи. Прилага се при безсъние, депресии, неврози, хипертония, срещу цистит и проблеми със стомаха. Не се използва в композиции с други масла.

Бергамонт

Нормализира работата на мастните и потните жлези, пречиства, заздравява и подмладява кожата. Препоръчва се като антидепресивно, антисептично, болкоуспокояващо средство. Полезно е при колики и чувство за тежест след хранене. Понижава холестерола, укрепва кръвоносните съдове, благотворно е при апатия, безпокойство, страх, стрес.

Кипарис

Регулира функциите на чувствителната, тънка, лющеща се, възпалена и разранена кожа. Отстранява прозиращите капиляри. Отличен антидепресант, успокоява спазмите. Предпазва от енергийни вампири. Да не се приема от хора с онкологични и слединфарктни състояния, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *