Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези три продукта ни състаряват по-бързо

Кой не иска да съхрани младостта си за по-дълго? Преди да погледнем в огледалото, за да видим появиха ли се вече издайническите бръчки – добре е най-напред да погледнем в чинията си.

best-anti-ageing-face-cream2Има храни, които съдействат да съхраним жизненост и тонус, присъщи на младите хора. Но има и такива продукти, чиято редовна употреба ускорява клетъчното стареене. Когато чуете кои са трите най-често използвани от тях, ще си кажете – невъзможно е да ги изоставя! Недейте тогава. Но намалете ги до минимум, за да редуцирате вредното им въздействие.

Ето кои са те, според оценката на zdorovieinfo.ru.

Захарта. Сладкишите и рафинираната захар повишават нивото на глюкозата в кръвта, а това затруднява производството и възстановяването на колаген. Така кожата ни губи еластичността и свежестта си, а ставите ни започват да “скърцат”.

Наситените мазнини. Това е голяма група хранителни вещества, чието въздействие върху човешкото здраве не е еднозначно. Учените са на мнение, че мазнините в тлъстото месо и млечните продукти провокират възпалителни процеси и състаряват кожата.

Алкохолът. Действа пагубно върху кожата – с изключение на червеното вино, което съдържа полезния за организма ресвератрол. Алкохолът прави кожата суха, а преминавайки през черния дроб провокира отделянето на свободни радикали.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *