Био сок от Нони – с доказани ползи за здравето от Таити

Био сок Нони се отразява по уникален начин на много системи от нашето тяло

 

Има научно обяснение за това как нещо толкова просто, като някакъв сок, може да има такива широко ползи за нашето здраве.

Древната медицина често ни напомня подробности, които съвременния човек е забравил. Тези подробности са важни и днес, защото работата на тялото не се е променила много от тогава до сега. Пак от древните медицински ръкописи си припомняме, че човешките жлези всъщност работят според честотата, термин, който се превръща много популярен в наши дни в ядрената и квантовата физика.

сок от нони
Плодът Нони

Честотата на жлезите е известна преди хиляди години, но сме забравили голяма част от тази информация. В древността, епифизната жлеза се нарича шестата жлеза на тялото. Наскоро откриха, че тя стимулира два основни хормона, наречени серотонин и мелатонин. Епифизата контролира пет други жлези под нея, които са:

– щитовидната жлеза, която произвежда тироксин, за да мотивира нашите клетки,

– тимуса, която ни предпазва от инфекции и рак,

– панкреаса, който се занимава с кръвната захар и секретира хормона инсулин,

– надбъбречната жлеза, която реагира всеки път, когато сме под стрес

Ето защо възстановяването на шестата жлеза, епифизната жлеза, ще има влияние върху всички тези други жлези и техните функции в организма. Когато епифизната жлеза е в своя връх, тя отделя черен сок, както и масло със златист цвят. Този черен сок ще бъде цвета на меланина на органите и всяка друга област на тялото, която има пигмент.

Био сок от Нони имитира секрецията, идваща от епифизната жлеза. В действителност този сок й позволява да функционира пълноценно. Сокът от нони е с черен цвят, много подобен на меланина, който дава цвета или пигмента на всеки един от нашите органи.

Задната част на окото има черна зона, наречена макулата, която е пигментирана с меланин. Това е областта, която помага, освен мускулите, на окото да се отвори. Много хора имат затруднения със зрението, тъй като този красив цвят не може да се регенерира напълно.

При консумация на био сок Нони макулата генерира повече пигмент, клетките започват да работят нормално и слепота се обръща.

Същото се случва с мозъка.

Възстановяващата функция на био сок нони действа против такива болести като множествена склероза и болестта на Паркинсон.

Добрата функция на епифизната жлеза е важна за възстановяването клетките, които са отговорни за добрата работа на нашите органи.

Панкреасът също е засегната от употребата на сок от нони. С негова помощ се нормализира кръвната захар и кръвното налягане. Епифизата засяга различни органи чак до първите жлези, мъжки и женски полови органи, и онези, които са консумирали сок от нони споделят, че простатната жлеза започва да се свива до нормален размер

Жените, които имат проблеми с матката или имат миома и други заболявания са забелязали при употреба на био сок от нони, че фибромите започват да изчезват, че тяхната менструация започва да се нормализира, те имат по-малко спазми и кървящи проблеми, а здравето им става все по-балансирано.

сок от нони за жени
Сок от нони за жени

Повече за сока от Нони за жени прочетете ТУК.

сок от нони за мъже
Сок от нони за мъже

Повече за сока от Нони за мъже прочетете ТУК.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *