Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Много заболявания са причинени от лекарства

Учени от Центъра за здравни науки към университета в Тексас са открили, че едни от най-широко разпространените хронични здравни състояния, като например астма, диабет и сърдечни заболявания, може да бъдат в резултат от непоносимост на организма към определени лекарства.
В изследването са участвали 400 пациенти, всеки от които е бил диагностиран с хронично заболяване. Резултатите са показали, че 20% от болните са имали лекарствена непоносимост, но нито един от лекуващите им лекари не е успял да намери връзка между медикаментите, които те са приемали, и развитието на заболяването. Вместо това те са лекувани по стандартен начин с конвенционални средства, които могат допълнително да влошат състоянието на болните. Според учените, симптомите най-често включват умора, промени в настроението, затруднения при концентрацията и проблеми с храносмилането.

Из в. “Лечител”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *