ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да намалим риска от рак с хранителни добавки?

До този момент болестта рак се противопоставя на всички опити на изследователите да разбулят тайната й. Усилията за ранно откриване и ефективни лечебни методики също се придвижват с малки стъпки напред. Това съхранява мита за рака като „заложник на човечеството“.

Така между другото става ясно, че страхът на много хора от раково заболяване е по-голям отколкото от други и то по-опасни болести. И че болните от рак трябва се страхуват повече от „социалната смърт“, отколкото от реалната: несигурността и страхът водят дотам, че болните от рак често биват изоставяни от тези, от които най-много имат нужда. Всеки трети гражданин в индустриалните страни боледува от рак и почти всеки пети умира от раково заболяване. Тези цифри са леко занижени в последните петнадесет години, ако се смята повишената очаквана продължителност на живота. Колкото повече остаряваме, толкова по-дълго сме изложени на заобикалящите ни фактори, които могат да предизвикат рак. Следователно с напредване на възрастта нараства рискът от неоплазми.

 

КАК ДА НАМАЛИМ РИСКА?

ХРАНАТА:

Балансираната пълноценна храна, по възможност на биологично-динамично от­глеждане, е най-добрата профилактична ди­ета срещу рак.

ЦИГАРИ:

Най-добре би било да се откажете. Ако ви е трудно – драс­тично намалете консумацията на цигари, избягвайте на дълбокото вдишване.

ЗЛОУПОТРЕБА С АЛКОХОЛ:

Ограничете кон­сумацията на алкохол.

СЛЪНЦЕ:

Избягвайте продължителното из­лагане на силни слънчеви лъчи.

ЛИЧНА ХИГИЕНА:

Чистотата, разбира се, е за добро самочувствие и атрактивност. В интимния живот на мъжа има и друг фак­тор: чистота е принос в профилактиката срещу рак на пениса и предлага определена за­щита срещу рака на матката при партньор­ките.

ХРОНИЧНИ ВЪЗПАЛЕНИЯ:

Опитайте се да лекувате хроничните възпалителни заболя­вания (напр. в устата, такива по стомашната лигавица, жлъчката и др.)

ХОБИ:

Избягвайте да работите с азбестови материали.

РАБОТА В ГРАДИНАТА и домакинството:

По принцип в градината използвайте средствата за борба с вредителите много ико­номично. Стриктно спазвайте указанията за предпазване. Носете гумени ръкавици, пръскайте само при спокойно време. Средс­тва за импрегниране на дърво поставяйте само с ръкавици и дихателна маска

В българските аптеки вече може да се намери новият препарат ГЕРМАНОР 132 (Germanor 132). Той е уникално съчетание от три витални медицински гъби, известни в цял свят с действието си против най-страшните заболявания, включително и ракови. Те са богати на органичен германий, открит от японския учен Казухито Асаи и признат като природно чудо. Уникалният биоактивен комплекс от гъбите Шиитаке, Майтаке и Рейши са богати на полизахариди с уникална структура, които са естествен източник на елемента германии.

Попадайки в клетките, германият задейства редица процеси водещи до

ПОДПОМАГАНЕ НА ИМУНИТЕТА, КРЪВООРОСЯВАНЕТО НА МОЗЪКА И КРАЙНИЦИТЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ПАМЕТТА И ЗРЕНИЕТО.

В ГЕРМАНОР 132 ефектът на биоактивния комплекс е подсилен от витамин С, който е незаменим за човешкото здраве. Само 1-2 капсули дневно са безценни и при:

  • химиотерапия и лъчетерапия;
  • атеросклероза;
  • проблеми с черния дроб и бъбреците;
  • повишено ниво на пикочната киселина в кръвта;
  • диабет, бронхит, алергии и др.

 

Как възниква ракът и кой са предупредителните сигнали?


Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да намалим риска от рак с хранителни добавки?

  1. Райна каза:

    Ако наистина можем да се противопоставим на тази ужасна болест ще бъде чудесно. Аз съм склонна да се доверя на Германор 132 и на свойствата му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *