ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Самотата – има лек за нея?

Все повече жени отказват да сключат брак

Самота
Самота

Често си задаване въпроса дали тяхната самотност е последица от феминизма.

Нежният пол така погази мъжете, че трябва да бъде наказан. Най-лесно е да търсим грешките в миналото, много по-трудно е да анализираме състоянието на съвременното общество.

В пубертета е напълно нормално младежите да се чувстват неразбрани от околните. Но ако тийнейджърите избягват контакта с връстниците си, затварят се вкъщи и се уединяват непрестанно, не трябва да казваме: „И това ще отмине!“ Трябва да помогнем на подрастващите по-бързо да излязат от това състояние. Срамежливостта и липсата на вяра в себе си кара много деца да странят от връстниците си. Страхът от света и околните може да бъде преодолян с откровени разговори. Те помагат да се внесе положителна промяна в светогледа и младите хора да се отворят за по-дълбоки и стойностни връзки.

Не намирате сродна душа

Между трийсет и петдесет години самотата вече не е обусловена от възрастта, а е реален и мъчителен факт. Мнозина правят големи усилия да открият сходна душа, като посещават разни клубове, спортуват и с дейния си живот избягват сивото всекидневие. Но има и такива, които все удрят на камък и със страх си мислят, че навярно така ще свършат живота си – сами. Те повтарят едни и същи грешки, защото не искат да разберат, че мястото, което искат да заемат, вече е заето: от друг партньор, от стара незабравена любов, а защо не и от някои домашен любимец. Другият може би мисли само за прехраната, за своите престарели родители, за сладостите на живота…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *