Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Качественият шоколад е по-добър от хубавото вино!

Истина ли е, че за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания е полезно всеки ден да се изпива по една и даже по две чаши червено вино? И ако е така, не става ли човек зависим от алкохола? Не става ли алкохолик?

Гроздан Топчиев – Плевен

 

Ако започнете всеки ден да изпива­те по една или по две чаши сутрин, на обед и вечер, консумацията на такова количество алкохол наистина може да ви доведе до алкохолизъм. По-добре е, според нашите специалисти, да ядете червено грозде, отколкото да пиете червено вино. Действително консу­мацията на чаша вино след вечеря е добра профилактика за сърдечно-съдовите заболявания, но не и повече. Иначе е по-добре след вечеря да ядете грозде или шоколад. Шоколадът с добро качество, само да не е млечен, съдържа достатъчно полезни веще­ства, които са едно от средствата за профилактика на сърдечносъдовите заболявания.

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *