ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти при нередовна менструация

Люляков цвят 300 грама, корени от черница 20 грама, корени от вишна 50 грама, 5 грама стратор, 20 грама жълта турта. От сместа се взема 1 супена лъжица и се вари в 1 литър вода около 20 минути. Отварата се пие студена по 1 кафена лъжица 3 пъти на ден в продължение на 3 месеца. Ако се спазва рецептата след 3 месеца цикълът ще се нормализира.

В 500 мл кипяща вода се поставя по 1 чаена лъжица от сместа:кисел трън 5 грама, овчарска торбичка 7 грама, камшик1 грам, маточина 19 грама, мента 20 грама. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 мл 30 минути преди ядене. Лечението продължава 5-6 месеца, като се правят 10 дни почивка на всеки 40 дни.

Тинктура от широколистен жиловляк лекува болезнен мензис, главоболие и болки в стомаха. Жиловляка се измива в 3 води, изцежда се и се режи на ситно. Пуска се в шише с широко гърло и се пълни 2\3 от него. Залива се с домашна плодова ракия. Престоява 14 дни на слънце и се пие по 1 чаена лъжица с малко вода или сок. След 1 минута болката отминава.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *