Начало / Болести и лечение / Замразен лимон убива раковите клетки?

Замразен лимон убива раковите клетки?

Лимонът е чудодеен плод, който убива раковите клетки. Той е десет хиляди пъти по-силен от химиотерапията.

Замразени лимони

Замразени лимони

Лимоновата кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок, които се борят с токсините в организма и убиват раковите клетки.

Поставете измити лимони във фризера или камерата на хладилника. След като  замръзне лимонът, вземете ренде и го настържете целия, без да го белите. Така го сложете в храната си – супа, ястие или салата.

Можете да го сложите в зеленчукови салати, сладолед, супи, зърнени храни, макарони, спагети, ориз, суши, рибни ястия … списъкът е безкраен. Всички продукти изведнъж ще придобият невероятен приятен вкус, който никога не са имали преди.

Ние обикновено изхвърляме лимоновата кора, но това трябва да се промени! След тази проста процедура за замразяване на целия лимон и настъргване, можете да консумирате тези хранителни вещества и всяко ядене да бъде дори по-здравословно. Лимоновата кора е силен редуциращ агент при отстраняването на токсични елементи от тялото.

И най-важното – терапията със замразен лимон унищожава само злокачествените клетки. И досега никой не се е оплакал от странични ефекти!

Ако разберете кой е източникът на тази информация, ще ви спре дъха! Тя е получена от един от най-големите производители на лекарства в света, който казва, че повече от 20 лабораторни тестове от 1970 г. до сега показват, че обикновеният лимон унищожава 12 вида злокачествени ракови клетки, включително рак на дебелото черво, на гърдата, на белия дроб и панкреаса … И това, което е още по-изненадващо: тази терапия, със замразен и настърган лимон, унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

Естествено, веднага ще се намерят всякакви велики учени, които ще започнат да опровергават тази лечебна способност на лимоните, но никак не пречи ние да опитаме! При всички случаи, няма да ни навреди!

Източник: budetezdorovy.ru

Оценете статията
Оценка 3.3 от 140 гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

loading...

Избрано за теб


4 коментара

  1. Макар измита с вода, не е ли вредна лимонената кора, тъй като се третира с разни химикали да може да издържа повече лимона. Обяснете ако може как да се измива добре!

  2. Лимонът,освен със сапун се обтрива добре със сода бикарбонат преди замразяване или просто консумация с корите.Така падали препаратите за съхранение.

  3. Георги Героргиев

    Целият лимон ли се настъргва, или само част от него?

  4. КРАСИМАРИЯ

    Защо непременно да се замразява??? Аз ям 1/4 от кората на лимон всяка сутрин със закуската ми , която се състои само от ядки.

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*