Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 малки закуски, които гонят НАДЕБЕЛЯВАНЕТО

Ако похапвате по нещо питателно между храненията, ще си спестите обилното преяждане!

Въпреки че някои специалисти в областта на храненето твърдят, че абсолютно забранено е да се похапва – или иначе казано – да се консумират малки количества храна между основните хранения, други са на различно мнение.

Те поясняват, че във въпросната практика няма нищо вредно, дори напротив – тя е от изключително значение за поддържането на добре функциониращ метаболизъм и за правилното протичане на процесите в тялото.

Специалистите обръщат внимание на това, че за да има ефект в двете основни посоки – подобряване на метаболизма и възпрепятстване на надебеляването, похапването трябва да се извършва от 10 до 30 минути преди основното хранене. По този начин постъпилите след това в организма мазнини с храната няма да се складират в бедрата, в корема или дупето, а ще се преработят и изразходят по предназначение.

Въпреки че има свобода на избор, тези са 5-те малки закуски, които се препоръчват в най-голяма степен в посока отслабване:

–          Малко количество (около шепа) сурови ядки;

–          Парче кашкавал;

–          Крема сирене в парченце целина;

–          Твърдо сварено яйце;

–          Малка филийка пълнозърнест хляб, намазана с лъжичка зехтин.

Ако започнете да изпълнявате ритуала с малките закуски редовно, скоро резултатът ще е видим.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *