Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Анелия разкрива диетата си

Фолк дивата Анелия се е подложила на зверска диета с минимален дневен прием на калории и е застрашена от разболяване от анорексия, заговори се във фолк средите. Колежките й дори я одумват, че взела пример от Преслава как да отслабва, която също е на крачка от анорексията.

Анелия обясни пред „Блясък”, че хранителният режим, в никакъв случаи не е толкова драстичен, колкото го описват и успокои феновете си, че не я грози опасност да се раз­более. „Хапвам по четири пъти на ден и не се ограничавам от нищо. Мога да ям всякаква храна, стига да е в малки количества. В никакъв случай не е нещо крайно, а пък и за мен спазването на режим вече е начин на живот“, разкри Анелия. Единствените моменти, в които певицата не спазвала стриктно режима си, били, когато имала няколко поредни участия и претоварената й програма не й го позволявала. Тя разказ­ва още и че винаги е била против хора­та, които се хранят с по една салата на ден и смятат, че така ще отслаб­нат. „Това е изключително погрешно, защото по този начин постигат обратен ефект – метаболизмът им се забавя и започват да пълнеят“, добавя още изпълнителката.

Вижте още…Болна ли е Преслава от анорексия?

Анелия споделя, че в момента работи върху няколко парчета, които скоро ще реализира. „Не обичам да се хваля и не е хубаво да се говори така, но страшно много си харесвам новите проекти. Убийствени са!“, признава певицата. Един от тях е песента „Яко ми действаш“, коя­то Анелия пусна първо като live версия.

Анелия – Яко ми действаш

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *