ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

4 начина за изстрелване на метаболизма

Ето как можете буквално да взривите метаболизма си!

Ако искате да отслабнете, първото нещо, което трябва да си гарантирате, е преработка на храната, която постъпва в тялото ви. Това в най-голяма степен зависи от метаболизма на човек и от скоростта, с която той преработва храната.

Ако не можете да се похвалите със супер бърз метаболизъм, представяме ви няколко начина да промените това и буквално да изстреляте метаболизма си към желаната фигура! Ето ги 4-те начина за подобряване на метаболизма:

–          направете мускули – дори когато ние самите нищо не правим, организмът ни гори калории. В най-голяма степен скоростта, с която тялото изгаря калории, зависи от мускулатурата. Именно поради това специалистите дават съвет да се постигне добър мускулен тонус – колкото по-тренирани и поддържани са мускулите на тялото ни, толкова повече те се справят с калориите;

          натоварвайте се – в същия ред на мисли е и следващият съвет – необходимо е физическо натоварване – редовно и съсредоточено. Колкото повече усилия полагате по време на тренировката, толкова по-дълго ще продължи интензивното топене на мазнини непосредствено след спортното занимание;

–          пийте вода – може да ви звучи до болка познато, но това е основното правило – колкото повече вода пие човек, толкова по-бързо и лесно гори калории. Водата е от съществено значение и за цялостното състояние на организма;

–          яжте редовно – от съществено значение за ускорението на метаболизма е и честото хранене. Порциите трябва да са малки, но редовни.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *