Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 храни, с които бръчките изчезват

За да изглежда кожата на лицето ви във форма, добре е да се грижите за нея не само външно.

Консумирането на правилната храна ще ви помогне да запазите младостта и красотата и да задържите появата на първите бръчки надалеч за възможно най-дълго време.

Предлагаме ви 4 храни, ефектът от които е точно такъв – премахване на съществуващите бръчки и превенция срещу появата на нови! Ето кои са въпросните полезни за кожата изкушения:

–          ягоди – ягодите, както и останалите храни, богати на витамин С, възпрепятстват появата на бръчки, образували се като ефект от прекалената дехидратация на кожата. Освен ягоди, препоръчителни са още папаята, броколите, портокалите и червената камбия;

–          домати – изобилието от липокен в доматите помага на кожата да остане гладка. Освен в доматите, въпросното вещество се съдържа още в динята и морковите;

–          тофу – въпреки че у нас вкусното тофу не се радва на особена популярност, доказано е, че то запазва колагена в епидермиса и спомага за стягането на кожата. Този му ефект се крие в способността на съдържащите се в него вещества да възпрепятстват разграждането на колагена;

–          риба тон – риба тон е изключително полезна за кожата особено в битката с бръчките, защото е източник в големи количества на омега-3 мастни киселини. Със същата слава се ползва и риби като сьомгата и пъстървата.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *