Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 продукта, вредни за здравето

Сладки газирани напитки

За опасностите от тях знаят всички. Те разрушават зъбния емайл. Освен това могат да доведат до различни болести като сърдечносъдови заболя­вания, остеопороза, диабет, затлъстя­ване. (Колко е вредно пиенето на кока-кола за здравето ни? )

„Лек“ алкохол

В такива напитки се съдържат много захар и въглероден двуокис. Жените, които редовно консумират такива напитки, увеличават пропускливостта на стомаха си. Той започва бавно да се разширява под влиянието на въглерод­ния диоксид. В нискоалкохолните гази­рани напитки се съдържат изкуствени аромати и оцветители, които също вредят на здравето.

Супи полуфабрикати

Навярно много жени неведнъж са прибяг­вали до тези супи, които без съмнение са вкусни и много лесни за приготвя­не. Но в тези продукти се съдържат огромно количество мононатриев глутамат (овкусител) и има много сол. Тези добавки се отлагат в тялото ни и увреждат черния дроб и бъбреците.

Пържени картофи със сирене

Несъмнено тази храна е невероятно вкусна. Но пържените картофки са много тежки и ако в същото време се добави и сирене, стомахът ви ще се справи много трудно. В допълнение кар­тофите съдържат много въглехидрати, а сиренето доста наситени мазнини. Когато такива мазнини и въглехидрати влизат в тялото, те са много опасни за здравето.

 

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *