Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Артишокът в помощ на черния дроб

Това е зеленчук с високо съдържание на антиоксиданти. Класира се на седмо място по съдържа­ние на антиоксиданти, според проучване на американското Минис­терство на земедели­ето, включващо 1000 различни хранителни продукти.

Поради съдържанието на цинарин артишокът е полезен за засилване на жлъчната секреция. Резултати от научни изследвания показват, че артишокът може да се използва като помощно средство при лечение на чернодробни заболява­ния. Антиоксидантите благоприятстват реге­нерирането на тъкани­те на черния дроб. Според експерти арти­шокът съдържа 1/4 от препоръчителния дневен прием на фибри. Смята се, че зеленчукът има повече фибри, отколко­то купичка сушени сини сливи. Артишокът има диуретични свойства и подпомага храносмилане­то. Съставки в листа­та на артишока имат благоприятно действие за повишаване нивата на добрия HDL и намаляване на лошия LDL холестерол.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Кудзу корен се очертава като супер ефективен и доказан продукт за лечение на алкохолизъм.

 

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *