ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

В родилните отделения все още работят и всеотдайни медици

Здравейте, уважаема редакция. Редовно от 3-4 години насам чета в. „Доктор“ от начало до край. Сега и аз реших, почти спонтанно, да напиша тези редове до вас. Благодаря ви, че засягате различни здра­вословни проблеми. Научих много неща за здравето, както и интересни събития, новини, любопитни статии.

Напоследък се изписаха много негативи. Изговориха се много лоши неща за лекари и акушери, участвали в раждането на бебета. Нямам намерение да коментирам всичко това, не е моя работа. Искам да разкажа нещо по-различно. Повярвайте, има и все­отдайни лекари, които даряват живот на нашите деца и внуци. Вероятно много от вас също са се срещали с добри доктори. Но сега моята история. Преди 12 години се роди моята внучка – в родилното отделение в нашия град Велико Търново. Може би вече не е същият лекарски състав в това отде­ление, дай Боже, да са останали още от тях. Когато внучката ми се раждаше, аз и баща й притеснени чакахме отвън – очаквахме ва­жното събитие в нашия живот. Наблюдавах отстрани лекарите и акушерките – видях в техните лица напрежение и загриженост. Дори ще си призная нещо: докато чаках раз­вълнувана, в главата ми се родиха благосло­вени слова за тези хора – написах стихове за тези благородни медици, които докараха на бял свят моята внучка и много други деца. Всичко това беше от вълнение…

Уважаема редакция, ако решите, че е уместно, поздравете чрез в. „Доктор“ лекарите и акушерките от болницата в нашия град.

С уважение: Лиляна Маринова – В. Търново

Противоположните гледни точки: Във всяко стадо има мърша, но в медицината половината е мърша!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *