Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Каква е първата стъпка към отслабването?

Тук ще научите откъде да започнете, ако искате да отслабнете и кои са най-важните правила, които трябва да спазвате

отслабването

Милиони хора биха искали да отслабнат, но не знаят от къде да започнат и се чувстват объкрани от всички елементи на храненето и фитнеса, които трябва да научат.

Каква е първата стъпка към отслабването? И как можете да направите това по-лесно?

 

Има 3 основни принципа на отслабването:

 

Отслабването, ако в момента сте с наднормено тегло или затлъстяване, има безброй ползи за здравето. То ще ви направи по-здрави и пълни с енергия. Може да намали вероятността от развитие на усложнения като сърдечни заболявания и диабет и да удължи живота ви.

И така, откъде да започнете?

Има 3 принципа на отслабването, които трябва да знаете. Дори спазването на един от тях може да доведе до понижаване на теглото. Важното е да изберете правилния подход за вас.

 

1. Отдаденост

Отслабването не е трудно от физическа гледна точка. Основите на загубата на тегло също не са трудни за разбиране. Трудно е да развиете мисленето и дисциплината, необходими за отслабване, тъй като ще трябва да промените навиците си, да коригирате начина си на живот и да се ангажирате с нови рутини в обозримо бъдеще. Можете продължите напред с плановете си за отслабване само ако наистина сте готови да се отдадете на каузата да живеете по-здравословно.

 

2. Придобиване на знания за храненето и упражненията.

Важно е да придобиете разбиране за динамиката на управлението на теглото. Това обикновено означава да научите много за храненето, упражненията и фитнеса. Много хора се изкушават да етикетират храните като добри или лоши. Но е много по-важно да имате разбиране за отделните елементи, които съставят тези храни.

 

3. Заместване на навици.

Повечето хора не успяват да отслабнат, ако трябва напълно да преразгледат всеки аспект от начина си на живот. Вместо това е много по-лесно да започнете да правите прости заместители на познатите навици, които вече имате.

Посещението на център за отслабване и лечение на затлъстяването, може да ви помогне да следвате тези подходи едновременно. Посещавайки клиника за отслабване, това ще ви помогне да се мотивирате, да разберете в дълбочина храненето и упражненияя и ще ви насочи към навиците, които трябва да заместите.

 

Как да започнете да спазвате трите принципа на отслабването?

 

Как да се отдадете на идеята за отслабване?

Преди да започнете да научавате или да правите замествания, трябва да бъдете съсредоточени, дисциплинирани и мотивирани да отслабнете.

Как подхождате към това зависи от вашата личност. Някои хора харесват мотивационни дъски. Някои хора трябва да наемат треньори или диетолози, за да им помогнат да останат отговорни. Опознайте себе си и действате както е най-добре за вас, за да се задържите по пътя към по-доброто здраве.

 

Как да придобиете знания?

На следващо място, работа по придобиване на разбиране за здравето и фитнеса. Човешкото здраве е безумно сложна тема и дори най -добрите експерти все още имат много да научат. Но реално погледнато, можете да научите някои от най-важните основи за един следобед.

Например:

• Калории. Харесва ви или не, калориите са може би най -важният фактор, който трябва да вземете предвид, когато се опитвате да отслабнете. Те не са единственият фактор и не трябва да се третират така, сякаш са, но имат по -голямо влияние върху теглото от всичко друго. Ако ядете повече калории, отколкото изразходвате, ще наддавате на тегло. Ако харчите повече калории, отколкото ядете, ще отслабнете. Помислете не само за консумирането на калории, но и калориите, които изгаряте чрез упражнения. Малък дефицит на калории, поддържан последователно, е най -добрият подход.

• Макронутриция и микроелементи. Калориите не са всичко. Също така ще трябва да научите за храненето под формата на макронутриция и микроелементи. Макронутрицията се фокусира върху състава на храните по отношение на съдържанието на въглехидрати, протеини, мазнини и алкохол. Микронутрицията се занимава с наличието на витамини и минерали в храната. И двете са важни за улесняване на загубата на тегло и по-голямото общо здраве.

• Физически упражнения. Също така е важно да разберете стойността на упражненията за отслабване. Те изгарят калории, изграждат мускулна маса, подобряват метаболизма и помагат да останете в по -добра цялостна форма. Въпреки това, различните упражнения имат различни силни и слаби страни и вероятно ще искате да включите различни видове упражнения в рутината си.

 

Кои навици трябва да заместите?

Отслабването е много по-лесно, когато правите прости заместители на нещата, които вече правите. Например, можете да карате колело до магазина, вместо да шофирате.

Можете да закусите с яйца и овесени ядки вместо понички или гевреци. Можете да изберете да пиете сравнително нискокалорични коктейли вместо калорични бири.

Дори малките замествания на навици имат потенциала да окажат огромно влияние върху вашето тегло и здраве. Например, представете си прост ход, който ви помага да намалите консумацията на калории само с 200 калории на ден; това добавя до 1400 калории на седмица.

Отслабването е сложно и е невъзможно да се определи първа стъпка, която е подходяща за всички. Въпреки това, ако сте готови да се ангажирате, да подобрите разбирането си и да започнете да правите заместители, ще бъдете на път да отслабнете и да подобрите здравето си за нула време.

Източници: https://www.getholistichealth.com; https://www.getholistichealth.com/

Бодилакс
Бодилакс е 100% натурален продукт! Препоръчва се при запек и излишни килограми!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *