ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

7-те важни открития през 2011г. – Израелски учени измислили как да обърнат обратно процеса на стареене

Тема с продължение…

За целта те отделили старите В-лимфоцити от организма на възрастни мишки и поощрили изработката на млади и мощни клетки. Подобно изследване провели и американци – отстраняването на стари клетки от организма може напълно да избави от възрастовите заболявания. Засега методиката е изпитана само при експерименти с мишки. Модификации на имунни клетки позволили на учени от Пенсилванския университет в САЩ да победят рака. В. „Доктор“ вече писа за това, но ще припомним, че за откритията в областта имунитет през 2011 г. бяха присъдени Нобелови награди на Брус Бътлър, Жюлио Хофман и Ралф Стейнман – той за първи път в историята на Нобеловата академия получи наградата посмъртно.

Тема с продължение…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *