Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пийте сок от чесън при рак на хранопровода!

При рак на хранопровода се пие сок от чесън, като постепенно се увеличава дозата. Десет капки през първата седмица и 20 капки през втората седмица, 30 капки в продължение на три седмици и така нататък до супена лъжица на ден. След три месечния курс дозата се намалява до изходните десет капки, приема се още две седмици и с това свършва лечението отначало може да боли глава, да се появи слабост, но вече след три или четири седмици болките трябва да намалеят а преминаването на храната да се подобри. Внимание! Сокът от чесън задължително се пие със 100 г сок от живовляк а след половин час се взема супена лъжица мед, след като се прекрати чесновия курс, сокът от живовляк трябва да се пие по супена лъжица четири пъти на ден в продължение на една година.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *