Пийте сок от чесън при рак на хранопровода!

При рак на хранопровода се пие сок от чесън, като постепенно се увеличава дозата. Десет капки през първата седмица и 20 капки през втората седмица, 30 капки в продължение на три седмици и така нататък до супена лъжица на ден. След три месечния курс дозата се намалява до изходните десет капки, приема се още две седмици и с това свършва лечението отначало може да боли глава, да се появи слабост, но вече след три или четири седмици болките трябва да намалеят а преминаването на храната да се подобри. Внимание! Сокът от чесън задължително се пие със 100 г сок от живовляк а след половин час се взема супена лъжица мед, след като се прекрати чесновия курс, сокът от живовляк трябва да се пие по супена лъжица четири пъти на ден в продължение на една година.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *