Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да задържим килограмите, след като сме отслабнали?

Най-честият проблем при хората с наднормено тегло, които са отслабнали, е да задържат теглото си.
В 90 % от случаите те връщат килограмите си, та дори и в повече. Една от основните причини за това е, че когато отслабваме, особено с драстични мерки, като строги диети, изключващи много от храните или глад, е че нивото на хормоните лептин и грелин, които отговарят за центъра на глада в мозъка, намаляват. След като сме достигнали желаното тегло и престанем да спазваме диетите, връщаме стария си начин на хранене и количеството на тези два хормона започват да се увеличават. Заедно с това се увеличава и глада ни и ние започваме да се храним повече, отколкото трябва, особено приемайка храните, които до момента сме изключвали. Разбира се това най-често са хляб и сладки изделия. В такъв случай човек неминуемо връща постигнатото до момента и качва отгоре. Затова най-правилно е да променим начинът си на хранене като цяло, така че да може да го поддържаме без много усилия и в последствие. По този начин не само няма да връщаме качените килограми, а и ще запазим фигурата си такава, каквато сме желали да я имаме.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *