ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Природно лечение на хемороиди

Въпреки че има много препарати и методи за лечение на хемороиди, ние ви предлагаме някои природни лечения, които може да искате да опитате.

Стъпка 1: Накиснете в топла вода
Не прегрявайте водата. Вие можете да добавяте овесено брашно или сода за хляб за по-успокояваща, лечебна баня.

Стъпка 2: Вземайте хранителни добавки с фибри
Добавките с фибри и другите препарати омекотяващи изпражненията като цяло са безопасни за употреба, ако получите запек. Бъдете сигурни, че използвате продуктите както е указано на опаковката, защото те могат да имат нежелани странични ефекти, при неправилно използване.

Стъпка 3: Локално лечение на областта
Слагайте една опаковка лед върху засегнатия участък няколко пъти на ден. Също така и памучни тампони, напоени в „Хамамелис” и охладени в хладилника могат да имат облекчаващ ефект, когато се прилагат пряко на хемороиди за половин час.

Стъпка 4: Почиствайте се внимателно
Дръжте тялото си възможно най-чисто. Използвайте предварително навлажнена или медикаментозни кърпички след ходене до тоалетната. Избягвайте да използвате кърпички с парфюм или алкохол, тъй като те могат да причинят повече дразнене.

Стъпка 5: Движете се
Седналото или изправеното положение в една позиция причинява по-голямо напрежение върху вените ви, така че се разхождате. Това може да донесе известно облекчение и да се избегне причиняването на по-лоши проблеми с хемороидите. Ако имате нужда да отпуснете краката си, лежането на една страна, по време на четене или гледане на телевизия е по-добре, от седенето.

Стъпка 6: Консултирайте се с вашия лекар
Ако решите да използвате друго лечение, консултирайте се с вашия лекар, защото той или тя може също да предложи свещичка или местна упойка, в зависимост от тежестта на вашата хемороиди.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Природно лечение на хемороиди

  1. Д-р Герасимова каза:

    Моля за начин да се свържа с администратора на сайта. Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *