ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо трябва да проверяваме микрофлората на червата?

Тъй като около 60% от клетките на имунната система са концентрирани в червата, повишава­нето на защитните сили на организма трябва да започне с разрешаване на проблемите, свързани с застроентерологичния тракт. В повечето случаи причина за нарушенията на имунитета е баналната дисбактериоза – нарушаване на баланса на чревна­та микрофлора. Обитателите в стомашно-чревния тракт са необходими за стимулиране на имунната система, за поддържане на метаболитните проце­си, за усвояването на витамините. Когато този баланс е нарушен, полезните бактерии се заменят с гнилостна и патогенна микрофлора, което води до намаляване на имунитета.

Като предпазна мярка включете в дневното си меню кисело-млечни продукти (кисело мляко, айран – най-малко по една порция на ден), пресни плодове и зеленчуци, нерафинирани растителни масла: Тези продукти допринасят за нормализиране на жизне­ната дейност на полезните чревни бактерии.

ВНИМАНИЕ!

Ако са ви поставили диагнозата дисбактериоза, преди всичко трябва да възстановите бактериалния баланс В червата, пие. да ги заселите с полезни бактерии. За да се справите с този проблем, ще ви помогнат комбинираните лекарства, които включват няколко вида полезни бактерии. Те се разпространяват в червата и потискат растежа на патогенните микроорганизми.

В стомаха на здрав човек има повече от пет­стотин вида микроорганизми и бактерии, а общата маса на чревната микрофлора е от 1 до 3 кг!

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Защо трябва да проверяваме микрофлората на червата?

  1. Pingback: Смес от 4 билки дава добър резултат при рак на червата | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *