Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Смес от 4 билки дава добър резултат при рак на червата

За болните от рак на червата е полезно чай от корени на аир, невен, бял равнец и коприва, действието му се усилва от балсама на Битнер: 3 супени лъжици за 1, 5 литра чай. При рак на червата със кръвотечение добре помага отвара от кървавиче, две чаени лъжички наситнен корен се залива с 200 мл гореща вода и се оставя в термос през нощта. На сутринта отварата се прецежда и се изпива през деня. Може да се приготви и спиртен извлек: една супена лъжица наситнен корен от билката се залива със 100 мл спирт 70%. Пие се по 30 или 40 капки два пъти на ден. При необходимост дозата може да се увеличи до една чаена лъжичка на прием. Лечебният ефект се засилва, ако тинктурата от кървавиче се съчетае с тинктура от чага, гъба растяща върху бреза: 3 супени лъжици корен на кървавиче и 3 супени лъжици наситнена чага се заливат с половин литър водка и се оставят на тъмно за две седмици. Пие се по супена лъжица три или шест пъти на ден. За тези, които не понасят спирт, препоръчвам друга рецепта: една чаена лъжичка корен от кървавиче и същата доза чага се заливат с чаша гореща вода с температура 60 – 70 градуса и се оставят в термос през нощта. Пие се половин чаша сутрин на гладно а след това през деня още чаша и половина. Курсът на лечение е от три седмици до 8 месеца. Обикновено скоро се подобряват и идват устойчиви признаци на подобрение.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *