Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Плешивостта не е порок

Не е нужно да спорим с наследствеността. Необходимо е да се приемем такива, каквито сме. Орлов нос или къса брадичка-свикнали сме да виждаме недостатъците си в огледалото всеки ден.

Ако в детството ни това е било причина за комплекси, в средна възраст се превръща в усещане на индивидуалност. Но когато нашите мъже, в „разцвета на силните си” започват да губят косата на главата си-това може да се превърне в голям проблем. Една от най-„тежките” слабости!

Установено е, че андрогенната алопеция се предава по наследство както по бащина, така и по майчина линия.

Жената, майка на вашия съпруг, може да има разкошни коси, но да е носител на определен ген и да го предаде по наследство на сина си. А ако баща му страда от липсата на коса, то рискът от плешивост е очевиден…

Андрогенната алопеция може да започне още на 20-годишна възраст. Косопадът е свързан с количествата на прословутия тестостерон, който дарява мъже с обилно окосмяване по тялото и едновременно с това го лишава от коса по главата. Характерна особеност на този вид плешивост е, че косата изтънява и пада в областта на челото и темето, но се запазва около слепоочието и на тила.

Как можем да помогнем?

Според трихолозите, безсмислено е да се борим с природата-не може да предотвратим и да избегнем това, което са получили като наследство. Кремовете, шампоаните, витамините, физиотерапията може да окажат само временен ефект, да забавят процеса. Единственото радикално решение е присаждането на коса.

Но какво може да направим, ако мъжът не е готов на се подлага на козметични експерименти? Примирете се и го научете да се обича плешив! В крайна сметка, не напразно се твърди, че плешивостта не е порок, а място за целувки, връзка с космоса и признак на мъжественост.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *