Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нова връзка: Шест погрешни схващания за запознанствата след петдесет

На всяка възраст е вълнуващо и страшно да публикувате профил в приложение или сайт за запознанства

петдесет
Новите запознанства са вълнуващи и след петдесет

Но ако сте на петдесет и сте запознати със стереотипите за запознанства на тази възраст, още по-трудно е да се решите и да го направите. Развенчаваме митовете, които пречат на жените да изграждат личния си живот.

Мит първи: романтиката е невъзможна на тази възраст

Напротив, жените над 50 вече не са фокусирани върху това да открият мъж, който потенциално ще е баща на децата им, с когото ще построят общ дом и ще споделят живота си. Разбира се, някои от тях може и да търсят човек с цел да създадат семейство отново, а може и просто близък приятел или любовник за романтични срещи. След 50 имате много повече свобода от онези, които са с двадесет до тридесет години по-млади от вас, и са съсредоточени не само върху романтиката, но също така да имат деца и да изградят отговорен семеен живот.

Мит втори: мъжете предпочитат по-млади жени

Този възглед е далеч от реалността. Влизайки в социалните мрежи или в приложение за запознанства, мъжете обръщат внимание на снимката в профила. Важно е тя, от една страна, да отразява реалността, а от друга страна да показва цялото достойнство, което притежавате. Ако е заинтригуван и двамата решите, че трябва да се срещнете на живо, тогава ще влезе в сила вашият чар, обща култура, взаимен интерес и отношение един към друг. И това не е свързано с възрастта. Има много мъже, които уж търсят жена по-млада от тях, но се влюбват и създават отношения с техни връстнички.

Мит трети: повечето мъже използват приложенията за запознанства за забавление и лесни връзки

Този мит обединява жени от всички възрасти. Струва им се, че само те търсят любов и разбиране и страдат от факта, че исканията им не съвпадат с онова, което искат мъжете. Това е заблуда – мъжете по същия начин се притесняват и се надяват да срещнат любим човек. И сега, когато е по-трудно да се установят нови отношения, те още повече се интересуват от тях. Жените са по-способни да поддържат връзка с приятели, познати, семейство и по-големи деца, и от това черпят подкрепа и сила. За мъжете е по-трудно, но и те имат нужда от любим човек. Противно на онова, което повечето хора си мислят, с възрастта повечето мъже се затварят в себе си и трудно излизат от зоната си на комфорт.

Мит четвърти: по-младите мъже не ви приемат сериозно

Много жени с изненада откриват, че могат да заинтересуват мъже, по-млади от тях. Това обаче се тълкува като нещо, което не заслужава внимание, защото е обидно и грешно. Все още обществото приема, че не е чак толкова страшно жената да е доста по-млада от мъжа, докато в обратният вариант има много негативи – особено за дамите. Не подминавайте такива партньори. Всъщност, някои мъже обръщат внимание на по-възрастните дами, защото не искат да се обвързват с дългосрочни ангажименти, за които обикновено настояват по-младите жени, които искат да имат деца. Когато обаче двойка с разлика във възрастта започне връзка, мъжът изведнъж открива колко удобно и интересно е общуването с човек, който има житейски опит. Ако искате да подправите сексуалния си живот, вашият по-млад партньор ще ви постави в печеливша позиция.

Мит пети: мъжете са търсени на всяка възраст

Струва ни се, че само мъжете, като доброто вино, стават по-търсени с възрастта. Склонни сме да ги възприемаме като естествено по-сексуално заредени и заинтересовани от секса. Днес жените стареят много по-късно и следите от годините остават своя отпечатък едва след като навършат 65. След петдесетте мъжете страдат много повече от проблеми с либидото и различни сексуални дисфункции. В същото време жените могат да поддържат способността да се радват на физическа близост със своя партньор по всяко време от живота си. Истината е, че с възрастта представителите на силния пол се оказват в уязвима позиция, защото егото им често е пряко зависимо от сексуалната активност. Разбира се, трябва да признаем, че мъжете се превръщат в по-сръчни и внимателни любовници. Те имат на своя страна богат опит и способност да се грижат за партньора, а днес е факт и значителен напредък във фармакологията, който помага за възстановяване на сексуалните функции.

Мит шести: приложенията и сайтовете за запознанства, както и социалните мрежи, са за по-млади хора

След петдесет е по-трудно да решите да излизате и да се срещате с нови хора. Но сега, когато няма нужда тепърва да създават семейство и да имат деца, жените разполагат с истинска свобода. Повечето дами със сребро в косите знаят своята стойност и увереността им е много по-зряла. За тях не е чак толкова важно как изглеждат в очите на мъже. Те не се интересуват от онова, което те евентуално биха си помислили, а питат направо. Често жените след петдесет са много по-директни и открити, защото нямат време за глупости. Това качество е привлекателно за противоположния пол.

Източник: findaqualityman.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *