Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тиреотоксикозата изисква спокойствие

Здравейте! Моля да ни помогнете. Дъщеря ми страда от тиреотоксикоза. От известно време насам е много раздразнителна, постоянно се кара с мъжа си и децата. А лечението, за съжаление, не й носи никакво облекчение.

Виолета Панова, София

При тиреотоксикоза се предписва тирозол. Но вашата дъщеря трябва известно време да приема успокояващи билки. Най-подходящи за нейното със­тояние са валерианата и страхливчето. Валериана може да взема и на таблетки, а може и сами да си я приготвяте. А настойката от страхливче се при­готвя по следния начин: 15 г от суровината се залива с 200 мл гореща вода, сместа престоява един час, изцежда се суровината и накрая се прецежда. Пие се по една супена лъжица 3-4 пъти на ден в продължение на един-два месеца.

Освен това съществуват натурални препарати, помолете лекуващия лекар да ви препоръча най-подходящия. Те са във вид на капсули и се пият около 6 месеца.

При тиреотоксикоза трябва да се изследвате и за нивото на тиреотропния хормон. В зависимост от това ще се предприеме по-нататъшната тактика на лечение. Ако лечението с консервативни методи не доведе до подобрение до една година, тогава може би ще се наложи да прибегнете до операция или ле­чение с радиоактивен йод. Защото това заболяване е свързано с нарушения в имунната система, коментират специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *