Народни илачи при слабост в сърцето

Както и предишните съвети от оплакване в сърцето, и тук е валидно правилото: нищо не е по добре за здравето от един нормален уравновесен живот. Разделете деня си на 3 по 8 часа: 8 часа работа 8 часа почивка и 8 часа сън. Хранете се със бедни на целулоза храни. Включително и дни само на сокове: обед и вечер по една четвърт плодов или зеленчуков сок, или зеленчукова супа, също пийте минерална вода и чай.

Всъщност пийте малко и наблюдавайте храносмилането си.

Откажете се от цигарите и алкохола.

Поддържайте нормалното си тегло и ненатоварвайте много организма си.

Баба знае още един подсилващ сърцето чай, от който бих искал да ви препоръчам да пиете по 2 чаши дневно. По 1 част висока багрилна и листа от маточина и 2 части цвят от глог, смесени и приготвени като запарка.

Използвайте лечебната сила на меда и слагайте в чая си по 1 или 2 супени лъжички мед и пийте така всеки ден.

Подсилете организма си с водни бани. Правете напр. сутрин студени измивания на кръста: натопете една кърпа в студена вода и минете с нея най- напред дясната ръка и пръстите през лакетя до рамото, след това обратно по посока на палеца, и отново нагоре, но този път и вътрешната страна до подмишницата и навлажнявайте постоянно кърпата и изтрийте по същия начин и лявата ръка. Гърдите се изтриват по дължина от ляво на дясно, както и гърбът (за него трябва да разгънете кърпата). Правете се вечер за половин час студен компрес на пръстците или студен компрес на сърдечната област.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *