ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови смеси помагат при гастрит

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г плодове от шипка, стръкове от жълт кантарион и кора от портокал. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 250 г вряща вода. Кисне 5 минути и запарката се прецежда. Приема се по 1 чаена чаша 3 пъти дневно 20 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркат внимателно по 50 г стръкове от синя тинтява, стръкове от бял равнец, стръкове от мащерка плодове от копър и плодове от анасон. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Варят се 7 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша (75) 4 пъти на ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г листа от коприва, стръкове от мащерка, плодчета от кореандър, плодове от резене и плодове от копър и 80 г червен кантарион. 2 супени лъжици от сместа се варят на тих огън 7 минути в 500 г вода. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша (75 г) 4 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *