БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Само за 15 дни: Стара и изпитана рецепта чисти камъните в бъбреците

Просото помага при камъни в бъбреците

Много хора в световен мащаб, в това число и в България, страдат от най-различни проблеми, свързани с бъбреците. Ако и вие имате подобно оплакване, можете да нормализирате нещата в рамките на 15 дни.

чисти камъните в бъбреците
Народен лек с просо чисти камъните в бъбреците

Тази рецепта е стара, изпитана и доказано помага при камъни в бъбреците, както и за предотвратяване на проблеми с пикочния мехур.

За да си направите това природно лекарство, ще имате нужда от просо. Подходящо е за всеки, който няма алергия към зърнени храни.

Как се приготвя натуралното лекарство с просо?

Измийте 200 грама просо в топла вода. По възможност правете това вечер. Изсипете просото в голям, 3-литров буркан. Напълнете буркана с 2/3 гореща вода. Сложете капака, разклатете и увийте буркана с нещо, за да остане топъл по-дълго време.

На следващата сутрин отново разклатете буркана.

Изсипете бялата течност в друг съд. Приемайте от нея в рамките на деня. Получената течност е лечебна и доказано чисти бъбреците.

С останалото просо можете да си приготвите здравословна закуска. Сложете в подходяща тенджера 1 чаша просо, 3 чаши вода и любими подправки. Варете сместа към 15-20 минути.

Правете тази процедура всеки ден в продължение на 15 дни. Хората, които са пробвали тази рецепта, казват, че камъните омекват и се изхвърлят през уринарния тракт.

Източник: http://allgoodmood.ru

Холимин
ХОЛИМИН разтваря камъни в бъбреците и жлъчката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *