Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При болен черен дроб и онкологични заболявания помага тази рецепта

Ненапразно наричат тази рецепта „знаменита“. Източната медицина я препоръчва за борба с възпаленията, прочистване на кръвта и най-вече – на болни от рак хора


Лековитият балсам, който ще си направите с помощта на тази рецепта от източната медицина, помага на болните и предпазва здравите. Могат да я ползват и хора, които са подложени на химиотерапия, както и такива, които страдат от хронична умора или просто от липса на енергия. На мъжете лечебния балсам действа като афродизиак.

Източната рецепта помага на организма да победи болестта, възстановява имунитета, увеличава енергията и силата. Дава сили на тялото да се освободи от възпалителните процеси. Увеличава съдържанието на левкоцити в кръвта, които участват в борбата срещу възпаленията и вирусите в тялото ни. Противопоказания за използването на тази паста, както я наричат някои – алергия към един или няколко от компонентите на лекарството.

Как се прави този природен еликсир? Какви съставки съдържа?

– Качествен мед – 850 гр;
– Семена от черен кимион – 3 супени лъжици;
– Джинджифил (смлян на прах) – 1 супена лъжица;
– Куркума – 2 супени лъжици;
– Семена от бял трън – 4 супени лъжици;
– Гроздови семена – 3 супени лъжици;
– Пчелен прашец – 5 супени лъжици;
– Малко пчелно мляко (около една супена лъжица);
– Карамфил – 1 ч.л;
– Черен пипер – 0,5 ч.л;
– Кориандър – 0,5 ч.л;
– Кокосов чипс – 1 ч.л;
– Анасон – 1 ч.л;
– Шафран – 1 ч.л;
– Канела – 0,5 ч.л;
– Кимион – 1 ч.л;
– Лимонена киселина – 0,5 ч.л;
– Кардамон – 1 ч.л;
– Няколко щипки ванилов прах.

Важно уточнение: семената, както и чипса, трябва да бъдат в прахообразно състояние. Затова е необходимо да се смелят предварително.

Поставете всички съставки в емайлирана купа или тенджера и разбъркайте добре с дървена лъжица. След това съхранявайте получената паста в чист стъклен буркан в хладилника. Ако е прекалено гъсто се добавя малко вода.

Взима се по 1 супена лъжица 2 пъти на ден преди хранене сутрин и вечер. Ако искате да направите още една доза от лечебното лекарство, трябва да има 10-дневна почивка, преди да започнете нов курс на лечение. Допустимо е в годината да се използват не повече от три дози от получената паста.

Пациентите с онкологични заболявания и хепатит С трябва да пият тази паста с отвара от корените на бял оман, тъй като напитката има противовъзпалителни и лечебни ефекти, и подпомага очистването на организма от ракови клетки и вируси.

Отвара от корени на бял оман се приготвя по следния начин

Вземете 1 супена лъжица корени от бял оман и я залейте с 2 чаши вряща вода. Поставете на бавен огън и варете в продължение на 15-20 минути. Прецеждате и напитка е готова. Изчаквате да изстине, така че да е приятна за пиене, и слагате 1 чаена лъжичка от пастата. Една чаена чаша се изпива на три пъти през деня. Препоръчително е да се пие този чай по едно и също време.

Преди да използвате лечебната рецепта, която ви представихме днес, не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар.

Източник: vk.com/akademia.zdorovia

Б17
Оригиналният витамин Б17 срещу рак

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *