Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Всичко, което трябва да знаете за японския лимфен масаж Асахи

Ако сте от жените, които обичат да се грижат за себе си, вероятно сте чували за японския лимфен масаж Асахи (Зоган)

лимфен масаж
Този метод за борба с възрастовите промени идва от Страната на изгряващото слънце, благодарение на леката ръка на козметичката Хироши Хисаши. Днес в YouTube можете да намерите хиляди видеоуроци за тази невероятна техника. Въпреки че изглежда доста проста, преди да започнете процедурата, е необходимо да научите няколко важни правила.

1. Движенията трябва да са ясни, ръцете да се движат без колебание. Ето защо, преди да започнете масажа, внимателно изучавайте лицето си. Репетирате. Направете Асахи-масажа без натиск, едва докосвайки кожата.

2. Изпълнете процедурата най-добре, докато седите или стоите пред огледалото. Раменете трябва да бъдат на едно и също ниво, а гърбът да е изправен.

3. Самостоятелният масаж може да започне да се прави още след навършване на 25 години. По това време кожата все още е в добро състояние. Тази процедура ще има общ укрепващ ефект и ще се превърне в отлична основа за предотвратяване на застаряването.

4. Почистете добре кожата, нанесете подхранващ мазен крем или овлажняващо масажно масло (бадемово, жожоба, масло от гроздови семки и др.). След няколко минути можете да започнете самата процедура.

5. Методът се основава на движението на лимфата, така че всички манипулации започват и завършват от лимфните възли. Масажът се извършва с двата пръста на двете ръце – показалец и среден, или среден и безимен (както ви е удобно). Понякога се използват и дланите.

6. Натискът трябва да е умерено силен

Силата трябва да бъде насочена към мускулната тъкан, по-нежни са движенията в областта на лимфните възли.

7. Ако имате дълги нокти, внимавайте да не увредите кожата.

8. Пълният курс на процедурите за жени на 35 и повече години: 2-3 месеца или повече (първите 1-1,5 месеца 2 пъти всеки ден, а след това 2-3 пъти седмично, пак 2 пъти на ден). Продължителността на процедурата е 3-4 минути.

9. Масажът се прави сутрин и вечер.

10. Препоръчва лимфният масаж да се извършва в подходящо състояние: мислите трябва да са насочени към постигане на резултата. Мислете само за доброто, защото отрицателните емоции са лош придружител на всяка масажна сесия.

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *