Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесен японски масаж ще ви подмлади експресно с 10 години (ВИДЕО)

Японският масаж Асахи /Зоган/ е смятан за един от най-добрите инструменти в борбата срещу свързаните с възрастта промени в областта на лицето

асахи

Неговото редовно приложение подмладява кожата, а ефективността е забележима още след първата сесия. Основното предимство на този масаж е простотата и възможността да се използва във всяка възраст. Процедурата отнема по-малко от 5 минути, но резултатът е невероятен – двойната брадичка изчезва, изчезва и подпухналостта под очите, кожата се стяга и изглежда свежа.

Автор на масажа, който бързо се превърна в световна сензация, е японската козметичка и гримьорка Юкуко Танака. В процеса на работа с много звезди от шоубизнеса, тя искала да намери техника, която ще позволи на жените /а и на мъжете, също/да изглеждат по-млади без грим и скъпа козметика. Масажът Асаши включва лицеви масажни техники, които манипулират лимфните възли, като това помага за премахване на токсините и подобрява храненето на тъканите.

Японската масажна техника Asahi включва:

  • лимфен масаж, който очиства организма от токсините, премахва излишната течност и регулира възстановяването на тъканите;
  • дълбоко третиране на лицевите тъкани, чрез методи за манипулация, насочени към мускулна релаксация, подобряване на кръвоносните съдове и затягане на лицевите мускули.

Противопоказания

В кои случаи не бива да се използва тази масажна техника?

  • възпаления и различни кожни заболявания;
  • заболявания на лимфната система;
  • слабост и лошо здравословно състояние;
  • менструация (може значително да увеличи кървенето);
  • болести, свързани с гърлото, носа и ушите;
  • слабо лице с хлътнали бузи.

С цел запазване на красотата за години напред, жените не пестят нито време, нито пари. Въпреки това съществуват средства, които са напълно безплатни и лесно приложими. Тези упражнения вече помагат на много жени да поддържат тонуса на кожата по най-добрия и здравословен начин.

Споделете този метод, и информацията за него в статията, с приятелите си.

Използвайте дланта на ръката си, за да удължите младостта – това е толкова просто!

https://youtu.be/6OmEXzDUXmw

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *