ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Дамянов: Рак на гърдата в последен стадий излекуван с инсулин потенцирана терапия

40-годишна жена с рак на гърдата в последен стадий е излекувана с помощта на комбинирано на лечение – инсулин потенцирана терапия и биомагнитна терапия с магнитни двойки

 рак на гърдата
Пълният ефект при лечението на рак на гърдата в последен стадий е постигнат с 37 терапевтични сеанса в рамките на 18 месеца. След края на сеансите са проведени контролни изследвания с ПЕТскенер, които показват пълно отсъствие на тумор и костни метастази.

„Аз имам 36-годишен опит в онколечението и мога да кажа, че това е световен пробив в медицината“, уточни пред dir.bg д-р Дамянов.

Лекуващият лекар на жената д-р Иван Маслев също потвърди  новината преди няколко дни. Малко преди българския пробив при лечението на рак на гърдата в последен стадий, американски учени обявиха същия успех при пациентка, също болна от рак на гърдата. При нея е проведено експериментално имунолечение – чрез инжектиране на милиарди клетки, които да унищожат туморите.

Доктор Христо Дамянов

Д-р Дамянов използва за лечението на опасната болест интегративна онкология. Това е най-новото модерно направление в медицината, по-конкретно насочено към болните от рак.

Инсулин потенцираната терапия е алтернатива на стандартната химиотерапия. И при двата вида химиотерапия се използват едни и същи лекарства, но с няколко огромни разлики. При инсулин потенцираната терапия се прилагат 10 пъти по-ниски дози от същите противотуморни медикаменти, които се използват в стандартната онкология, уточни д-р Дамянов.

Когато се инжектира инсулин туморната клетка получава сигнал, че настъпва глюкозен глад. Това провокира туморната клетка, която има 10 пъти повече инсулинови рецептори на повърхността на клетъчната си мембрана, или инсулинови молекули, да ги задейства.

Комбинираният метод на лечение, който се използва в Медицински център „Интегративна медицина“ включва и използването на магнитни двойки

Целта на магнитните двойки е да променят рH-то в организма. Промяната се случва на определени места, където е налице магнитен дисбаланс. Магнитните двойки премахват инвазията на вътрешно-клетъчно размножаващи се бактерии и вируси. По този начин биомагнитните двойки премахват един от основните фактори за възникване на онкологични заболявания.

Цената на основния десетседмичен курс на лечение в Медицински център „Интегративна медицина“ е 400 евро на седмица. Същото лечение в Германия, където се прилага инсулин потенцираната терапия, стига до 10 000 евро на седмица.

Повече информация може да получите на следния адрес и телефони за връзка:

София, ЖК „Дружба 2“, ул. „Делийска воденица“ бл.330,

тел: (02) 4424687, (02) 4424731

GSM: 0889103483, 0889104095

факс: 0886103596E-mail: integramed@mail.bg

http://www.integramed.org

Източник: dnes.dir.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *