ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Диетата на Натали Портман, благодарение на която свали 12 кг за филма „Черният лебед“

 

Натали Портман е носителката на „Оскар за най-добра женска роля“ във филма „Черният лебед“. Специална диета и помога да отслабне с 12 килограма

Прекрасната и грациозна Натали Портман започва кариерата си като актриса още в детството. Най- трудна и запомняща се роля е тази от филма „Черният лебед“. Подготовката за ролята започва 1 година преди снимките. Ето защо тя изглежда толкова естествена в ролята си.

черен лебед
Снимка от филма „Черният лебед“

Преди заснемането на филма, Натали е с височина 160см и тежи 55 килограма. За ролята тя губи още 12 килограма. Споделя, че за да запази стройната си фигура и помага вегетарианска диета, която спазва още от детството си.

Актрисата е положила големи усилия, за да достигне съвършенството в образа на балерина. Всеки ден в продължение на година, тренирала по 8 часа балет, учила хореографии на известни танцьори, спазвала строга диета, ходила на плуване. И всичко това, за да достигне перфектната фигура на балерина.

 

Натали Портман- запален фен на вегетарианството

наталиТя не само не яде месо, но не носи никакви кожени дрехи. От ранна детска възраст, спазва стриктен хранителен режим, който и позволява да развие силен характер и воля.

Правила за прехода към вегетариански живот:
–преходът не трябва да бъде рязък. Необходимо е постепенно да се откажете от месото, като го замените с плодове и зеленчуци.
–хранете се на малки порции.
–менюто ви за деня трябва да включва ядки, мед, сушени сини сливи.

 

Обичайно меню на актрисата:

1.Закуска
Смути от пресни плодове
Чаша мляко
Голяма ябълка с кисело мляко

2.Обяд
Зелена салата със зехтин
Малка филийка хляб
Банан

3.Следобедна закуска
Ядки (Натали предпочита бадемите)

4.Вечеря
Пресни зеленчуци
Малко тофу

Тайната на актрисата е следната: Тя се придържа към строгите правила на вегетарианската диета, яде стриктно 4 пъти на ден и само веднъж седмично си позволява да яде нещо висококалорично (например спагети) и да пие чаша червено сухо вино.

натали стройна фигура
Тази диета и позволява да изглежда по-млада, да има стройна фигура и да се чувства комфортно в кожата си

Диетата за ролята във филма „Черният лебед“
За този филм тя трябва да намали още повече нискокалоричната си диета. Затова отказва всички плодове, тренира много и придобива истинска фигура на балерина за 1 година.

бадеми
Бадемите чecтo ce изпoлзвaт ĸaтo здpaвocлoвнo peшeниe зa oблeĸчaвaнe нa зaпeĸ, ĸaшлицa, cъpдeчни зaбoлявaния, aнeмия, импoтeнтнocт и диaбeт

Но какво включва диетата?

1.Закуска
1 настърган морков
200 грама нискомаслено кисело мляко
2.По-късна закуска
200 грама нискокалорична протеинова напитка
3.Обяд
1 чиния зелена салата
8 ядки, например бадеми
1 настърган морков
3 стъбла целина
4. Вечеря
малко парченце сирене
малка порция зелена салата

тофу
Тофуто се смята за пълноценен източник на протеини, тоест в него присъстват всички необходими за човешкия организъм аминокиселини

И в ежедневното меню, и в строгата диета може да видите повтарящи се продукти: тофу и ядки. Тофуто е много популярно в чужбина. То наподобява на извара, а самото то е много полезно за храносмилането, защото е богато на желязо, магнезий, фосфор, калций, тиамин и други.

Според актрисата, в ежедневната диета на всяка жена трябва да бъдат задължително включени шепа ядки. Могат да бъдат бадеми, кашу, лешници и други. Ядките не само са източник на младост и дълголетие, те също са богати на витамини и минерали, които имат благоприятен ефект върху целия организъм.

Натали Портман е доказателство пред целия свят, че една жена може да постигне много, стига да си го постави за цел.

Източник: http://aveslim.ru/zvezdy/natalie-portman-rost-ves.html

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *