ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3-дневната диета на Скарлет Йохансон: Вижте как отслабва холивудската звезда!

Експресно вталяване с диетата на Скарлет Йохансон

Ако усещате, че вече сте наддали няколко килца от началото на есента, може да пробвате 3-дневен режим за разтоварване, който обещава добри резултати.

По своята същност диетата е строга и за да се подложите на нея, трябва да сте напълно здрави. Ако сте хремави или пък имате някакво заболяване, не е разумно да гладувате, понеже може да изтощите организма и да станете по-податливи на настинки и грип. Основната идея за експресното вталяване е да избягвате „тежките“ въглехидрати и да поемате много течности. През тези дни е важно да се приемат и повече витамини и минерали, за да не се стресира организмът.

Закуската е богата на фибри и протеини, като са включени главно пълнозърнести храни, прясно мляко, яйца и чисто месо, а за останалите хранения е препоръчително да се избират зеленчуци и риба. Ядките пък набавят останалите необходими вещества за организма.

Скарлет Йохансон
Диетата на Скарлет Йохансон

От съществено значение по време на диетата, а и през останалото е контролът на порциите. Гладуването всъщност кара организма ви не да топи излишните мазнини, а да минава в режим на съхранение и да пази всичките си запаси. Този механизъм сме наследили още от древните си предци, обясняват специалистите.

Ето защо дори когато провеждате строги диети, трябва да се храните с нещо мъничко на всеки 4 часа, за да не стресирате организма и да не го карате да мине в икономичен режим. Разделете порциите на малки части, за да ви е по-лесно. През този сезон може да пиете и повече чай, като го подслаждате с малко мед. По този начин и особено свирепия при дамите глад за сладко ще е укротен.

Важно!

Друго важно нещо при тези екстремни и кратки диети е да не прекалявате с физическото натоварване. Ако ви предстоят стресиращи дни, изпълнени с много ангажименти – отложете за по-подходящ период. За тонизиране може да правите лека гимнастика. За да се върнете към ежедневния си ритъм е добре да направите и 3 дневно класическо захранване след диета, като така хем ще избегнете йо-йо ефекта, хем няма да ви става тежко на стомаха.

Фен на този тип режим е актрисата Скарлет Йохансон. Тя споделя, че не обича продължителните диети, и ако усети, че е напълняла, просто се подлага за кратко на такъв режим, за да си възвърне съблазнителната форма.

Вариант 1

8 часа:

Чаша чaй с мед и лимон

8.30 часа:

2 прeпечeни филийки пълнозърнeст хляб;

10.30 часа:

Плодове по избор без банани и грозде, понеже са прекалено сладки;

12.30 часа:

Пoрция варено пилешко и зaдушени зeленчуци;

16.00 часа:

1 чаша фреш по избор;

18.30 часа:

Зeленчукова супa, мaслини

Вариант 2

8 часа:

1 рохко яйце;

11 часа:

180 г обезмaслено сирене или извара и 1 чаша зелен чай без зaхар;

14 часа:

Същото като в 11 часа;

17 часа:

1 рохко яйце;

Вариант з

1-ви ден:

1 пилe на грил без мазнината и кoжата, разделено на 3 части, коeто се изяжда между 12 и 19 часа;

2-ри ден:

300 г тeлешко на скара (може и задушено или варено), отново разделено на 3 части;

3-ти ден:

3-5 чaши чай, 10-12 сушени кайсии и сини сливи – разделени на 3 основни хранения за целия ден;

Пие се по 2 литра вода и чай през деня.

Източници:Телеграф,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *