ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Получавам болки на едно и също място на гръбнака, какво да правя?

Болки на едно и също място? При болки в гръбнака, които са ситуирани на едно и също място трябва да се потърси веднага мнението на специалист

Въпросът: Здравейте! Имам следния въпрос – вдигнах една малка хола маса и при вдигането усетих слаба болка в центъра на гръбнака. От тогава имам слаба болка, не винаги, но я усещам като пипна гръбначния стълб там. Има лека болка, боли като натъртено. Какво може да е? И дали ще отшуми от само себе си?

Борислав

Отговорът на доктор Каменов: Здравейте! Болките в кръста могат да се получат при различни обстоятелства: вдигане на тежко, течение, неудобна поза и други.

Най-често са израз на различна деформация на между дисковите прешлени и притискане на съответната инервация.

Болката от самосебе си не е проблем, но има за цел да се обърне внимание. Във времето може да се получи и по-силна такава.

При тези състояния на помощ идват различни неща. Затоплянето на мястото често намалява болката и подобрява състоянието.

Могат да се използват различни кремове, нанесени локално на самото място, а в по-тежките случай с изразен болков синдром и различни лекарства. Добре е да си направите рентгенова снимка на прешлените на гръбнака в анфас и профил, за да имаме ориентир за общите параметри и изменения, при необходимост могат да се направят и допълнителни изследвания.

Д-р Камен Каменов е специалист по вътрешни болести и кардиолагия. Интересува се и изучава алтернативната медицина, за да може да помага цялостно на своите пациенти.

Доктор Каменов извършва пълни изследвания на здравния статус
в клинична лаборатория с най-съвременни методи и реактиви.

Автор е на програмата „Стани по-здрав“, която има индивидуален подход към всеки пациент. С тази програма се постига ефективна корекция на здравни и eестетически проблеми.

С д-р Каменов можете да се свържете на тел. 0888 245 062

Повече информация може да получите и на сайтовете:

www.drkamenov.biz
www.clubpopitai.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *