Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Фитнес инструкторът Станимир Михов: Има храни, които горят калории!

Свикнали сме да мислим, че повечето храни, с които се храним, са причина за натрупването на калории. Има, обаче и такива, чрез които се изгарят калории

калории

Храните с малко калории не само засищат, но и карат организма да изразходва енергия, за да ги обработи. Тези храни не са просто препоръчителни при диета. Те са задължителни за всеки, който иска да си набави чрез тях необходими за здравето минерални вещества, важни съединения и витамини.

Кои са храните, които създават чувство за ситост? Станимир Михов е от Ловеч. Той е фитнес инструктор и консултант по спортно хранене. Завършил е курс за фитнес и фитнес-културизъм в Националната спортна академия „Васил Левски“ и има блог за здравословно хранене и тренировки за начинаещи. Станимир Михов знае отлично които са храните, които може да се ползват едновременно за здраве и за добра фигура.

Можем ли да отслабваме, докато хапваме някои плодове и зеленчуци? Всеки, който се е опитал да отслабне, знае че по време на диета не бива да се ядат много банани. Даже един е предостатъчен.

Станимир Михов съветва вместо банани да се ядат къпини, малини, боровинки и грейпфрут. Ябълки също може, но през ден. От зеленчуците предпочитайте , зеле, карфиол, броколи, репички, целина, спанак и краставици.

Когато човек е гладен, той е склонен да изяде набързо пакетче солети, с мисълта, че те не са чак толкова вредни. Това не е така. В интервю за сайта zdravduh.com Станимир Михов казва, че е по-добре и също толкова вкусно да се заменят солетите с моркови нарязани на пръчици. Ако морковите са потопени в лимонов сок, малко сол и зехтин, те ще бъдат не само засичащи и вкусни, но и много полезни.

Фитнесинструкторът съветва да желаещите да отслабват да не започват с драстични ограничения още в началото. Разумното отслабване не включва глад. Постепенното постигане на цели води до отлични резултати. Започнете с 20-минутна всекидневна разходка, и когато започнете да ходите пеша всеки ден по половин час, тогава ще имате силите и увереността да започнете редовни силови тренировки във фитнеса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *