Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

7 дни – 7 чаши: техниката на диетоложката Сюзън Поутър, която топи мастна тъкан!

Стопете натрупаната мастна тъкан с този вкусен и много полезен сок. Той ще ви даде не само ново тяло, но и много сила и здраве

мастна тъкан

Наднорменото тегло е реален проблем на все повече хора. Излишните килограми не просто са грозна гледка и неудобство за онзи, на когото тежат. Много, изключително много заболявания започват именно заради натрупването на излишна мастна тъкан.

Преди алармата биеше само за диабет и високо кръвно. Днес тези две заболявания са някъде на опашката. Преди тях има други, доста по-сериозни болести.

Целта на тази статия не е да ви изплаши и депресира. Не е и да ви накара да си направите липосукция, или други подобни интервенции.

Не! Днес ще ви припомним една много ефективна техника за сваляне на килограми и прочистване. Рецептата беше доста популярна в края на 90-те, но след това се появиха други рецепти, други диетолози, и я забравихме.
Сюзън Поутър
За разлика от всичко, което е излязло до тук, тази рецепта наистина е пробвана, изпитана и доказано ефективна. Може за нея да не се говори толкова, но който трябва я знае…

Отслабвайте без да пречите на вашето здраве. Сложете начало на всеки нов ден с този сок. Само след две седмици ще забележите първите промени. Проблема с мастна тъкан вече няма да ви притеснява. В допълнение, сокът има несравним вкус и лесно може да откриете продуктите във всеки по-голям магазин.

Ако целта ви е отлично здравословно състояние и влизането в добра физическа форма, опитайте се да обърнете внимание на това, което ядете. Нормализирането на порциите, честотата на хранене – всички тези неща, които следват, ги знаете. Няма защо да ги повтаряме. Започнете възможно най-скоро да употребявате този сок, и сме сигурни, че ще препоръчате рецептата и на други ваши приятели.

Преди да започнем е необходимо да уточним, че сокът се пие в две серии по седем дни, като между първата седмица се правят три дни почивка.

Стопете мастната тъкан със сока на Сюзън Поутър – лесно, вкусно и бързо

Необходими продукти:

1 краставица
3 парчета ананаси
1 стрък целина
1 супена лъжица магданоз
Сока на половин лайм
Няколко листенца мента

Всичко се измива, почиства и се прави на сок.

Няколко съвета от Сюзън Поутър

1. Пийте сок сутрин на празен стомах.
2. Не добавяйте захар или изкуствени подсладители.
3. Пийте тази напитка не по-късно от 15 минути след приготвяне, за да не може да загуби своите полезни свойства.

Този невероятен сок е богат източник на витамини. Пийте го рамките на 7 дни и наблюдавайте теглото си! Резултатите ще забележите в най-кратък срок и ще се чувствате по-здрави и по-силни. Отслабвайте с удоволствие!

Обърнете внимание, че този сок има леко разхлабващи свойства, затова употребата му трябва да не продължава дълго. Гледайте внимателно за всякакви неприятни реакции. Ако забележите, че нещо не е наред – спрете да пиете, тъй като не всички хора реагират еднакво на прочистването.

Източник: www.doctor-diet.ru

Отслабни лесно с АПИ СЛИМ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *