Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

В червата ни има повече токсини, отколкото може да предположим! Как да се отървем от тях?

Има случаи, в които изчистените токсини от червата на човек са такова количество, че никой не е бил в състояние да предположи, че са толкова много

токсини

Храносмилателната система страда от наличието на токсини. Тя е част от тялото, която е в най-голям контакт с всичко, което се консумира. С течение на времето токсините и отпадъците ще се натрупват и ще предизвикат богат асортимент от здравни проблеми, включително запек, диария, неправилни движения на червата, отслабена имунна система и липса на енергия.

Чрез изчистване на дебелото черво може да се поправят всички тези проблеми, да се подобри функцията на червата и да се постигне по-добро здраве и благополучие. Това е и първата стъпка към намаляване на теглото и започване на програма за отслабване или диета.

Много диетолози или здравни експерти започват своя режим на отслабване именно с почистване.

Има две фантастични добавки, които действат като четка, и добре изчистват всякакви токсини и шлаки.

Кефир

Кефирът е ферментирала напитка, обикновено изработена от мляко и „зърна“, които са полезни живи организми.

Повече за кефира, и за това как се прави – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Също така, кефирът е източник на протеини и много важни аминокиселини, минерали и ценни витамини – най-вече витамин В6 и други от тази група.

Кефира съдържа няколко основни щама на приятелски, за червата, бактерии и полезни дрожди. Тези пробиотични организми помагат да се очистят червата, да се подпомогне балансирането на чревната флора и да се унищожат патогени като Е-коли и други паразити. Кефирът помага също така да се възстанови храносмилателната система, облекчава възпалителната болест на червата и помага да се стимулира имунната система.

Кефирът е безопасен за употреба при хора, които имат непоносимост към лактоза.

Другият полезен за прочистването на червата продукт е лененото семе

Лененото семе е отлично за почистване. То попива водата и се разширява, когато преминава през дебелото черво. Също така е богат на ALA (алфа-линоленова киселина), форма на омега-3 мастни киселини. Тази киселина има противовъзпалителни свойства и помага за облекчаване синдрома на раздразнените черва.

Най-добре е ленените семена да се ползват смлени. За да ги запазите свежи и след смилането, съхранявайте ги в хладилника.

Как да ползваме кефир и ленено семе за прочистване на червата?

Предлагаме ви лесна рецепта, поместена в сайта healthyandnaturalworld.com, и предизвикала множество положителни коментари от страна на читатели, които са я ползвали.

Започнете с една супена лъжица смляно ленено семе, смесено с около една четвърт или една трета чаша кефир преди закуска, а след това отново и преди сън. Трябва да сте сигурни, че пиете най-малко осем чаши вода всеки ден.

Използвайте тази смес около 10 дни, а след това починете няколко дни, за да дадете на тялото си почивка. Можете да го използвате като непрекъсната поддръжка или да го правите периодично.

Важно е дебелото черво да се почиства естествено и внимателно. Има куп добри бактерии в храносмилателния тракт и извършването на неестествено или бързо изпразване на дебелото черво може да премахне или убие тези бактерии.

Уточнение: ако нямате кефир може да ползвате суроватка или качествено кисело мляко. В този случаи трябва да взимате сместа по-дълго време.

Източник: healthyandnaturalworld.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *