Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супер лесен и евтин начин за почистване на лимфната система, препоръчан от индийските йоги

Има много начини за поддържане на лимфната система

лимфа Лимфната система помага за почистване на водното съдържание на организма и подобряване на общото здравословно състояние. Един от най-добрите начини за постигане на това е супер лесен и напълно безплатен – просто ходете бързо, ама наистина много бързо половин час всеки ден.

Лимфната система не разполага с помпа. От друга страна тя допълва сърдечно-съдовата система и се грижи за преноса на хранителни вещества и кръв. Представете си само каква помощ е за пренатоварената лимфна система бързото ходене в рамките само на половин час!

В източната част на Индия, в училищата, в които се изучава Аюрведа, бързото ходене е сред ежедневните здравни практики. Според индийците няма друг спорт, който да действа така благотворно, както 20-30 минути аеробно ходене, което ефективно засилва циркулацията по лимфата. По този начин това просто упражнение, извършено на чист и свеж въздух, може да донесе и други ползи за вашето здраве.

Добре известен е следния факт – колкото по-близо живеете до морето или планината, толкова въздухът е по-наситен с отрицателни йони. Така че бързата разходка по плажа или по склоновете на планината ви предоставя лечебни отрицателни йони, за разлика от положителните йони, които се срещат във въздуха, който дишаме в големите градове или предградията.

Защо бързото ходене прочиства и подпомага добрата работа на лимфната система?

Когато ходим с бързи темпове краката ни насърчават естествената помпена дейност, която подпомага движението на лимфата чрез лимфната система. Това е важно, тъй като единственият орган, който помпи кръв, е сърцето. По този начин, ние разбираме, че горната част на тялото ни също се нуждае от помощ.

Затова, когато ходим бързо, трябва да движим и ръцете си с ритъма на краката.

Изглежда, че човешкото тяло е конструирано така, че правилната му поддръжка и обслужване да се извършват лесно и бързо. Днес все повече и по-често пренебрегваме терапевтичния ефект на ходенето пеша. Очевидно, с разпространението на информационните технологии, тази тенденция само ще се задълбочава.

Затова – ходете пеша. Ходете бързо и ходете редовно. Ако хората наистина знаят какъв е залогът, те никога не биха пропуснали своите ежедневни разходки!

царски билки детоксин
Царски билки Детоксин за пречистване на организма!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Супер лесен и евтин начин за почистване на лимфната система, препоръчан от индийските йоги

  1. Дора Харалампиева каза:

    Ако по някаква причина не успеете да излезете на бърза разходка, има още един много ефикасен начин за ускоряване и прочистване на лимфата, който може да се прави навсякъде и по всяко време. най-добре сутрин, докато си приготвяте сутрешния тоалет.. подрусване на пети. Просто се повдигате на пръсти, и рязко пускате петите на пода.. Още по-добре, ако можете и да подскачате за малко.. Другия, който не изключва подрусването, а го допълва, е да се попляскате бързичко от дланите до рамото няколко пъти, после обратно-от рамото до дланита.. После минавате на краката- от ханша до глезените от външната страна- и обратно нагоре от вътрешната страна.. Може да попляскате и по тялото- гръдния кош.. Всичко това активира какро кръвообръщението, така и лимфния застой от покоя през нощта. . . Успехи !!

  2. ivanka vankova каза:

    Izkluchitelna istina e,che barzoto hodene ni spasjva ot izlischni kilogrami,nosi dobro zdrave i nastroenie.Praktikuvah barzo hodene,kombinirano s orizova dieta i bjh 52kg,visochina 1,70m.Tezi kg sa kilogramite,koito sam bila,kato uchenichka.Sega sam na 55godini.Pojelavam uspeh na vsichki optimisti.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *