Милен Антонов препоръчва следните действия при лечение на рак!

Повечето не могат да променят живота си, при лечение на рак, понеже са финансово слаби и не могат да си позволят да идат на село и да се хранят и живеят здравословно, както Милен Антонов направил с майка си.

За майката на Милен е било също много трудно да се убеди да иде да живее на село и ако той беше сбъркал в това, което я убеждава, тя е можела да умре от коварната болест рак, а той никога не би допуснал това да се случи. В градовете е трудно да живее човек природосъобразен начин на живот, поради замърсения въздух, напрегнатия начин на живот, електромагнитното облъчване и т. н.

лечение на рак
Милен, който помогна на майка си да се излекува от рак

Милен Антонов се е занимавал с опознаване на някои религии като Християнство, Дзен, Индуизъм и е стигнал до извода, че трябва да осмисля всички мисли и емоции в ума и те ще се разтопят и че не трябва да позволяваме да ни натрапват мисли и страхове. Спокойствието е първото нещо, което е трябвало да приложи майка му и това е било трудно за нея. Да не мислиш за болестта и да не се страхуваш, че ще умреш е важна стъпка към овладяване на болестта при лечение на рак. Спокойствието подсилва имунната система и тя се справя със здравословните проблеми.

На село те са използвали лакмусови лентички за проверка на киселинността на тялото. Тя е на 58 години. Храненето на село се е състояло с чиста растителна храна, сокове, ядки, вземала е и ХУСК сутрин преди ядене. Пиела е вода затоплена с разтворена бучка лед. По съвета на билкар е вземала и хума за пречистване на организма.

Още за историята им може да прочетете ТУК>

Милен Антонов е препоръчал в интервюто по телевизията да се прави следното при тежки болести като тази на майка му, които сайтът svoizbor.com изброява по следния начин:

лечение на рак

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *