Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти от природната аптека при задух

Високата влажност на въздуха утежнява състоянието на хората, страдащи от задух

Влажния въздух през дъждовната пролет обостря проблемите на хората, страдащи от задух и кашлица.

Предлагаме ви ефикасна рецепта от природната аптека, която ще ви избави от този проблем. Добре е в дома си да разполагате с Verbascum phlomoides (лопен).
С най-мощни лечебни свойства са венечните листа на цветовете, без чашките им.
Освен, че ще ви избави от задух и кашлица, тази билка се употребява с голям успех при бронхит, ларингит, чернодробни и белодробни болести, туберкулоза, гърлобол, диария хемороиди (правят се лапи от листата на билката), циреи, отоци, болки в ухото и др.

Високата влажност на въздуха утежнява състоянието на хората, страдащи от задух
Високата влажност на въздуха утежнява състоянието на хората, страдащи от задух

Ето и рецептата, по която да си приготвите сместа срещу задух.
Залейте 1 с.л. сушени цветове от лопен с 300 мл. гореща вода. Оставете запарката да престои един час, след което приемайте по една винена чаша, към която сте добавили една лъжица мед.
Настойката се пие три пъти дневно преди основните хранения, пише recepty.bg.

Ако сте от хората, които предпочитат да заложат на сигурните и изпитани начини за лечение на задух, алергии, астма, кашлица, инфекции в гръдния кош и други проблеми от такова естество, то вашето решение на проблема се нарича „Лула инхалатор с хималайска сол„.

Петър Дънов препоръчва при задух да приемате три пъти дневно, половин час преди хранене по една супена лъжица настойка, приготвена от 15 гр. сакъз (бяла дъвка) счукан на ситно и 500 мл. чист зехтин. Оставете сместа на водна баня за половин час, а след като изстине я прецедете и добавете 5 гр. терпентин (от аптеката).

Можете да си приготвите и сироп от 250 мл. бира, към която сте добавили 1 месест лимон, който трябва предварително да смелите и 100 гр. небет шекер. Сместа ври 30 минути и след като изстине се прецежда.
Сиропът е ефикасен при кашлица и задух, пише dunov-knigi.com.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *