Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Природен лек при рак и висок холестерол

Картофените обелки са отличен съюзник в борбата с рака

Съществува един доста интересен и в същото време ефикасен начин за намаляване на теглото.

Вероятно след като обелите картофите хвърляте обелките от тях, без изобщо да се замислите за полезните им свойства. Те са отлично средство в борбата с излишните килограми.
Ето и полезните действия на картофените обелки:

– Всеизвестен е фактът, че картофите са богати на въглехидрати. Но картофената обелка съдържа минимално количество холестерол, мазнини и натрий и е добра причина да я използвате в диетите си за отслабване. Когато печете картофи на фурна, можете да не ги белите.

Картофените обелки са отличен съюзник в борбата с рака
Картофените обелки са отличен съюзник в борбата с рака

– Картофените обелки увеличават неколкократно имунитета заради богатото си съдържание на витамин С, който действа като мощен антиоксидант. Те съдържат и витамин В-комплекс и калций. В тази връзка трябва да се спомене за витамин B17 Complex, който е известен като ефикасно решение при борбата с рака. Вече го има и в България. Той е един от най-мощните средства на алтернативната медицина за противодействие срещу коварното заболяване.
– Също така, колкото и странно да ви се струва, картофените обелки предпазват от рак заради богатата гама фитовещества, съдържащи се в тях, както и сериозни количества хлорогенна киселина, която се свързва със съединението, причиняващо рак (канцероген) и така защитава тялото ни.
– Високото съдържание на фибри в картофените обелки в комбинация с полифеноли, антиоксиданти и гликолкалоиди понижават нивата на холестерол в кръвта.
– Обелките от картофи понижават значително риска от сърдечносъдови заболявания, тъй като съдържат калий – основният минерал, намаляващ риска от инсулт. Този минерал играе ключова роля за поддържането на здравото сърце и понижаване на нивото на кръвното налягане.
– Те регулират нивото на кръвната захар.
– Служат за изсветляване на петната по кожата и са ефикасни при кожни изгаряния, пише bgnow.eu.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *