Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти церят перде на очите

40 г чист мед се разтваря в 150 мл хладка вода. Филтрира се през 3 – 4 ката марля и се съхранява в шише. В очите се слага по 1 капка 3 пъти на ден. Капките са лютиви.

Приготвя се смес от 3 с. л. дестилирана вода, 1 изравнена с. л. пчелен мед и 10 капки лимонов сок. Съхранява се в хладилник. Сутрин и вечер се капват по 2 капки в засегнатото око. Когато се касае само за възпаление или зачервяване на очите, не се слага лимонов сок.

Прецеден през многокатна марля лимонов сок се капва (по 1 капка дневно) в продължение на 10 дни. След това – по 1 капка през ден (изпълнява се 10 пъти). Следва същата процедура, но вече по 1 капка през 2 дни (отново 10 пъти ).

3 листа бяла черница се заливат с една ракиена чашка вода. Престоява 24 часа. Капват се по 3 капки на ден в болното око 3 пъти на ден.

Стрива се листо от змийско мляко и се мажат с пръсти ъглите на очите. Пръстите и листото непременно трябва да са мокри. За 3 месеца пердето изчезва.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *