Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте всички естествени методи за лечение на киселини

Част 1, част 2, част 3, част 4

Чаша чай от лайка

kiselini-5Чаят от лайка около ½ – 1 час преди лягане може да помогне за намаляване на възпалението в стомаха ви и да балансира нивата на киселинност. Той също така прави чудеса за облекчаване на стреса, който може да предизвика киселинен рефлукс и ще ви помогне да спите през нощта по-добре. Можете да използвате готови пакетчета чай от лайка или лесно можете да направите своя собствена сушена лайка, като берете цветовете, когато са цъфнали.

Вземете 1 чаена лъжичка изсушени цветове на лайка и ги поставете в 250 мл вряла вода. Захлупете и оставете да се охлади леко, след което прецедете и пийте половин до 1 час преди лягане. Можете да добавите лимон или мед, ако желаете.

Хапнете бадеми

Естествено средство при киселини в стомаха е да ядете по няколко бадеми след всяко хранене, всяка закуска и всеки път, когато поемате повече храна. Купувайте само органично отглеждани бадеми. Тези вкусни ядки ще неутрализират стомашните киселини, ще облечкат и предотвратят рефлукса и паренето в хранопровода ви.

Вземете 4 ядки от бадем и ги изяжте непосредствено след храненето. Няма нужда от повече ядки, тъй като вече сте се нахранили. Освен това би трябвало да знаете, че всичко, с  което се прекалява, става вредно, дори най-полезната вода или храна.

Бадемите трябва да бъдат леко изпечени и без сол. Дори е добре, ако намерите печени белени бадеми, за да няма никакви дразнители за стомаха. Ако не можете да дъвчете добре, счукайте ги с малко вода, за да станат на каша. Можете да ги смесите с настъргана ябълка и да ги изядете като вечерен здравословен десерт.

 

Продължение 

 

Райската ябълка и азиатската круша са перфектни разкрасители!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *