Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГРИПОЛЕК / GRIPOLEK

Съдържа естер-С (буфериран витамин С), цитрусови биофлавоноиди, тиамин, метилсулфонилметан, рибофлавин, пантотенова киселина, ниацин

Предназначение

Gripolek_bgГРИПОЛЕК е продукт на Борола, композиран от природни съставки за овладяване симптоматиката при грип и простудни заболявания. Съдейства за по-бързо възстановяване на организма и стабилизиране на имунната система.
Всяка от съставките поотделно и всички в комплекс постигат терапевтичен ефект. Буферираният витамин С и флавоноидите се усвояват лесно от организма и подобряват кондицията на имунната система количествено и качествено. Активира се антиоксидантната защита. Чрез метилсулфонилметан – природно съединение на сярата, се насърчава освобождаването на организма от токсини, потискането на възпалението и неутрализиране на болката. Останалите компоненти фактически са витамини от В-групата, които подобряват функциите на клетките и всички ензими; съдействат за неутрализиране на болестния стрес и действат укрепващо на организма.

Как се приема

ГРИПОЛЕК се приема от деца над 12 години и възрастни по схемата 3х1 капсула на ден, а за деца под 12 години – 2х1 капсула. Приемът е ефективен при поне 5-дневна терапия. Взема се заедно с препоръчани от лекуващия медикаменти. Пациентските форуми тиражират мнение за бързото овладяване на болки в мускулите и ставите при грип. Медикаментът трябва да се приема още при първите симптоми на грип или простудно заболяване; добре е това да продължи до отшумяването на болестта.

Възможни нежелани ефекти

ГРИПОЛЕК е природен продукт без негативни странични ефекти.

Кога НЕ БИВА да се приема

Няма ограничения. ГРИПОЛЕК успешно се комбинира с продуктите от Фамилия Имунобор за по-бързо овладяване на инфекцията и болката и за възстановяване и укрепване на имунната система. Препоръчва се и като профилактичен продукт за хора, подложени на постоянен стрес, както и по време или след терапия с антибиотици.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани лекарствени взаимодействия с негативен ефект.

________

Усреднена цена в аптеките – 7.50 лв за опаковка от 15 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *