Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Галили лекува разширени вени с уникален метод

Д-р Галили е усвоил уникален метод за лечение на  разширени вени, при който резултатите са удивителни и не се налага последваща интервенция

Новият метод за лечение на разширени вени, с който израелският лекар  Яир Галили лекува, се нарича  „Склеротерапия под ултразвуков контрол“.

Този метод д-р Яир Галили усвоил преди години в САЩ. Той практикува в медицинския институт „Машон Мор“ в гр. Тел Авив, но идва и в България.

До момента повече от 1500 родни пациенти са били излекувани от д-р Яир Галили, коментираха в senzacia.net.

galili-veni
д-р Галили оперира вените по нов начин

Особеното при този метод за лечение на разширени вени е, че на пациента не се слага упойка, не се налага следоперационно лечение и няма странични  последствия.

Старият начин на лечение на разширени вени беше операция, при която се изважда болната вена и нейното разширение. Хирургът изрязва разширения участък, но след време вените отново боледуват.

При новия метод трябва да бъде вкарано специално вещество в тялото на пациента. То се нарича полидеканол и прилича на пяна.

Когато това вещество проникне в кръвоносните съдове, то довежда до тяхното автоматично стесняване. Полидеканол е позволен за употреба в ЕС и се произвежда в Швейцария.

yair-galili
Д-р Галили върши чудеса

За целта се използва свръх модерен ултразвуков апарат, благодарение на когото могат да бъдат лекувани разширени вени от вътрешността на тялото, които не се виждат с просто око, писаха във vesti.bg.

Веществото полидеканол се инжектира в първата 1/3 от болната вена, след това  то само се разпръсква  в двете посоки на вената и я изпълва цялата. Предизвиква процес на склерозиране на болната вена.

Другата особеност е, че част от кръвопотока от стеснените вени може да бъде насочен към други кръвоносни съдове, за да не се получи силно натоварване.

Ако страдате от разширени вени и имате нужда от лечение, потърсете д-р Галили на личния му мейл:  galili.new@gmail.com.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *