Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сок от моркови е истинска витаминозна бомба

В зависимост от състоянието си, човек може да пие от 200 до 300 мл сок от сурови моркови дневно, без ог­раничения във времето.

Сок от моркови, витаминозна бомба, витамини,

Сокът от моркови спомага за нормализиране на функциите на цялото тяло. Той представлява най-богатият източник на витамин А, който бързо се усвоява от организма. В допълнение към това трябва да се отбележат и високите стойности на витамини В, С, D,G и К. Сокът от моркови повиша­ва апетита и подобрява храносмилането.

Той е важна съставка за поддържане и подобряване на костната структура  и за здравето на зъбите.

Кърмачките трябва да пият големи количества морковен сок, тъй като той подобрява качеството на кър­мата, особено когато, вследствие на определени обсто­ятелства, тя не съдържа необходимите жизнени еле­менти. В същото време пиенето на суров сок от морко­ви, в последните месеци от бременността, намалява ве­роятността от появата на родилен сепсис. В същото време сокът може да се използва успешно като замес­тител на калциевите таблетки.

Суровият сок от моркови спомага за излекуването на язви и злокачествени образувания. Той предпазва от инфекции на очите, гърлото, сливиците и синусите, както и органите на дихателната система като цяло. Той също така защитава нервната система и е незаме­ним източник на енергия и жизненост.

 

Богаташи луднаха по майчината кърма

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *